Datorita faptului ca dorim sa oferim servicii complete clientilor nostri am dezvoltat pe partea de logistica mai multe contracte de colaborare cu transportatori de renume din Romania si Europa .

Va punem la dispozitie intregul nostru portofoliu de colaboratori pentru o livrare cat mai rapida si mai sigura in absolut orice colt al tarii sau al lumii .Contractele incheiate cu transportatori asigura clientului final o gama larga de servicii la preturi accesibile pentru orice buzunar .

Livrarea obisnuita se face in maximum 24 de ore de la data acceptarii comenzii de catre client in orice colt al tarii.Daca clientul este in dificultate si are nevoie de o livrare in aceeasi zi ,avem aceasta posibilitate bineinteles contracost .

Piesele livrate de pe stoc ajung la clientul final in maximum 24 de ore sau in aceeasi zi .

Piesele livrate pe baza de comanda au ca si termen 3-5 zile lucratoare de la achitarea avansului sau rapid contra cost pe avion cu livrare in 24 de ore .

Toate termenele de livrare sunt in limita stocului disponibil pe Europa ,daca piesele nu se gasesc pe nici un depozit din Europa atunci termenul de livrare se ridica la 7-10 zile lucratoare ,piesele fiind importate direct din US.

Pentru o mai buna relationare cu viitori clienti West Royal Parts a stabilit contracte ferme si clauze concise cu : Fan Curier ,Urgent Curier ,Otto Curier ,TNT,DHL,UPS,Fedex ,toate aceste companii avand servicii low cost sau premium in functie de nevoile clientului .

Returul unei comenzii se poate face doar in cazul in care vina asupra pieselor livrate gresit este exclusiv a vanzatorului si anume West Royal Parts .

Clientul poate returna piesele de schimb pentru utilaje doar in momentul in care are acordul conducerii West Royal Parts .

Daca transmiterea datelor de catre client este eronata ,sau datele sunt incomplete atunci vina asupra reperelor livrate gresit este exclusiv a acestuia ,insa West Royal Parts ca un bun partener pe piata de piese de schimb pentru utilaje de constructii ramburseaza orice reper comandat gresit de catre client contra unei taxe logistice care difera in functie de piesa si de valoarea acesteia .

Pentru a evita situatii neplacute West Royal Parts asigura clientele de o dubla verificare a datelor si a reperelor identificate prin punerea la dispozitia clientului schite din programele de piese sau chiar poze cu reperele respective .