Despre noi

West Royal Parts doreste sa implementeze pe piata de piese de schimb a utilajelor de constructii un nou concept in ceea ce priveste vanzarea en gros si en detail a reperelor necesare functionarii utilajului dumneavostra .

Desi istoricul companiei este destul de scurt pe piata de profil din Romania ,infintata in anul 2013 ,fondatorul companiei se poate lauda cu experienta de mai mult de 6 ani de zile in acest domeniu.

In ceea ce priveste relatiile de colaborare cu producatori si furnizori din Europa va asiguram de cele mai transparente ,punctuale si profesioniste contracte incheiate pentru a putea transmite cele mai bune servicii in piata de piese de schimb pentru utilaje de constructii din Romania .

West Royal Parts a investit de asemenea si in programele de piese de schimb pentru decodificarea fiecarui reper necesar clientilor nostrii ,dispunem de programe de piese pentru branduri consacate : Caterpillar ,Komatsu ,JCB ,Volvo ,Case ,CNH ,motoare : Cummins ,Deutz ,Perkins .

Va punem la dispozitie intregul nostru portofoliu de cunostinte in domeniu .Ne puteti contacta de asemenea pentru nelamuriri ,neclaritati si sfaturi in ceea ce priveste functionarea necorespunzatoare a utilajul dumneavostra .

Va stam la dispozitie indiferent de natura problemei dumneavostra ,veti gasi in West Royal Parts partenerul de baza in ceea ce priveste buna functionare a utilajelor dumneavoastra.Incepand de la za,lant,cale rulare ,sprocket,roata motrica ,steluta ,idler ,rola superioara ,rola inferioara ,senila metal,senila cauciuc si pana la piese de motor : piston,cuzineti ,biela ,alternator ,electromotor ,suappe ,garnitura chiulasa ,baie ulei ,filtre ,curele ,ventilator ,geamuri ,capate de bara ,bielete ,pompa ,piese hidraulice , oferim preturi imbatabile ,servicii profesionale ,personal tanar si dinamic ,maleabil pentru cerintele cele mai extravagante .

Prin serviciile pe care le dezvoltam noi cei de la West Royal Parts ,reusim cu succes sa cream un mediu transparent si plin de profesionalism pentru absolut orice tipologie de client .Indeplinim cu succes cele mai neobisnuite de cereri de oferta ,pentru cele mai neobisnuite modele de utilaje de constructii .

Suntem intr-o continua adaptare si intr-un continuu proces de intelegere a nevoilor fiecarui client.Piata de vanzare a pieselor de schimb pentru utilaje de constructii este intr-o continua dezvoltare ,fapt ce duce la modelarea vanzatorilor printr-un continuu proces de training , cursuri de comunicare ,marketing si vanzare .

West Royal Parts investeste in structura companiei si in echipa de vanzari tocmai pentru a oferi in piata cel mai pozitiv si profesionist serviciu .Suntem o echipa in adevarutul sens al cuvantului si o sa va oferim produsele noastre ca si niste profesionisti desavarsiti ce suntem .Apelati cu incredere pentru informatii ,cereri de oferta de pret ,asistenta tehnica iar cu siguranta o sa primiti raspunsurile clare si concise din partea personalului West Royal Parts .

Piata de piese de schimb pentru utilaje de constructii ,industriale si agricole este in plina dezvoltare in Romania insa doar West Royal Parts poate asigura necesarul complet al oricarui client prin varietatea de piese de schimb furnzate si prin alternativele oferite .Livram piese originala cat si pe producator sau aftermarket , putem echivala absolut orice piese de schimb montata pe buldoexcavator ,excavator ,greifer ,vola ,incarcator frontal ,mini excavator ,buldo de pe original pe aftermarket oferind clientului posibilitatea de a alege in functie de nevoile si posibilitatile acestuia .

Am dezvoltat departamente pentru informatii ,vanzarii si mecanizare tocmai pentru a veni in intampinarea clientului cu cele mai concise si mai performante solutii in ceea ce priveste gama de utilaje de constructii ,industriale si agricole .

Apelati cu incredere la serviciile oferite de catre West Royal Parts si o sa va convingeti singuri de calitatea acestora .Piesele livrate de catre West Royal Parts sunt in conformitate cu ultimele reglementari si norme stabilite de catre UE.Piesele de schimb sunt insotite de certificate de garantie si conformitate .Garantia oferita de noi este de  12 luni de la data montajului efectuat de catre un service autorizat .

PUNCTUALITATA ,PROFESIONALISM ,TRANSPARENTA .